
Hirmu helppo katkarapukastike valmistuu valkosipulituorejuustosta ja kuutioiduista tomaateista sillä aikaa, kun pasta kiehuu kypsäksi. Lisää ravut joukkoon vasta lopuksi, niin ne eivät sitkisty.
Katkarapu-tomaattipasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita pasta kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Hienonna sillä aikaa tomaatit, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
-
Kuumenna voi tai öljy paistinpannulla ja kuullota sipuleita minuutin ajan.
-
Lisää puolet tomaateista, pastan keitinvesi, kasvisliemikuutio, tuorejuusto ja mausteet. Keitä, kunnes juusto sulaa.
-
Lisää lopuksi valutetut katkaravut, kuumenna nopeasti, mutta älä enää keitä. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja loput hienonnetut tomaatit ja chiliä.