Japanilaisittain tarjotussa kalassa ovat kaikki tehoaineet tallella, kun sitä ei edes kuumenneta. Täysjyvävilja täydentää vitamiinipitoisen aterian.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 minuuttia
Helppo
Japanilainen avokadolohi
Ainesosat
4
dl
viljalisäkettä
600
g
lohifileetä
1
kpl
avokadoa
3
rkl
garia (sushi-inkivääriä)
1/2
kpl
korianteria ruukussa
2
rkl
seesaminsiemeniä
Kastike
2
dl
soijakastiketta
2
tl
seesamiöljyä
1
tl
wasabia
Vaiheet
- Valmista viljalisäke pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lisäke ja siirrä se tarjoilukulhoon.
- Poista lohifileestä nahka ja leikkaa kala noin sentin kuutioiksi. Halkaise avokado, poista siemen ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
- Hienonna gari ja korianteri ja yhdistä ne kala- ja avokadokuutioiden joukkoon. Nosta seos tarjoilukulhoon viljalisäkkeen päälle. Ripottele seesaminsiemenet koristeeksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Tarjoa kastike erikseen, jotta ruokailijat voivat itse annostella sitä.