Maukkaasta yhden astian ruuasta löytyy meheviä lohipaloja, rouskuvia sokeriherneitä, kukkakaalinnuppuja ja riisiä. Lisää lohipalat pannulle vasta loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät ehjinä.
Lohi-kukkakaaliriisi
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi. Hienonna purjo. Paista kasviksia öljyssä kuumalla vokkipannulla pari minuuttia. Lisää pannulle curry ja inkivääri. Paista vielä noin minuutti.
-
Lisää pannulle riisi, vesi ja suola. Anna kypsyä kannen alla noin 8–10 minuuttia.
-
Kuutioi lohi ja mausta kalakastikkeella. Lisää lohikuutiot ja sokeriherneet vokkipannulle ja kuumenna sen verran, että lohipalat kypsyvät.
-
Purista pannulle limetin mehu ja ripottele joukkoon runsaasti korianteria.
Riisi ja kukkakaalin nuput kyllä kypsyvät eri aikaan
Edelliselle kommentoijalle..
Jos on pika riisiä niin tuo 8-10 on vallan riittävä aika