Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
17:18 | 14.3.2013

Annan marinoidut etikkasilakat

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Elvi Rista

Ruotsalaisen keittokirjailija Anna Bergenströmin ohjeella valmistetut etikkasilakat voi mainiosti tehdä myös pakastesilakoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
30 minuuttia + 2 tuntia
Keskivaikea

Annan marinoidut etikkasilakat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
silakkafileitä
1
kpl
punasipulia
1/2
kpl
purjoa
2
kpl
laakerinlehteä
1
rkl
kokonaisia valko- tai maustepippureita
Liemi
3
dl
vettä
5
rkl
väkiviinaetikkaa
4
rkl
sokeria
1,5
tl
suolaa
Paistamiseen
4
rkl
voi-öljyseosta

Vaiheet

  1. Sekoita liemen aineet keskenään. Anna makujen tasaantua sillä aikaa kun valmistelet muut aineet.
  2. Kuori punasipuli.
  3. Leikkaa purjo ja punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  4. Rouhi pippurit karkeiksi.
  5. Taputtele sulaneet silakkafileet kuiviksi talouspaperilla ja paista kypsiksi pannulla voi-öljyseoksessa.
  6. Lado paistetut silakkafileet kerroksittain punasipuli- ja purjoviipaleiden, laakerinlehtien ja pippurirouheen kanssa astiaan.
  7. Valuta päälle liemi ja anna jäähtyä kokonaan huoneenlämmössä.
  8. Peitä kelmulla ja nosta viileään muutamaksi tunniksi.
  9. Tarjoa esimerkiksi ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa. Silakat säilyvät viileässä muutaman päivän.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pakastesilakka
silakka
Anna Bergenström
Etikkasilakka
kastikeet ja marinadit
päivän katiska
Päivän katiska
Joulu
Juhannus

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini