Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Keitot
7:25 | 26.5.2021

Hämeentien parsakaalikeitto

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Vuokko Hovatta ja Minna Rautio-Pakaste KUVA Panu Pälviä

Tässä parsakaalikeitossa on kunnolla ytyä, kiitos valkosipulin ja chilin! Rahka ja sitruuna tuovat makuun raikasta hapokkuutta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo

Hämeentien parsakaalikeitto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
parsakaalia
1
iso sipuli
5
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
2
rkl
oliiviöljyä
8–9
dl
vettä
2
rkl
kasvisliemifondia
1
dl
maitorahkaa
½
sitruuna
¼
tl
mustapippuria

Vaiheet

  1. Leikkaa parsakaalin kukinnot ja varret kulhoon.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna myös chili. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulit ja chili. Lisää parsakaali muutaman kerran käännellen.

  3. Lisää kiehuvaa vettä sen verran, että parsakaalit lähes peittyvät. Mitä vähemmän vettä, sitä tuhdimpi lopputulos.

  4. Lisää kasvisfondi ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia, niin että kaali on vielä napakkaa.

  5. Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää rahka lopuksi.

  6. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja rouhi ripaus mustapippuria keittoon.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Vegebaari
Vege
kevyet & salaatit
keitot
parsakaalikeitto

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini