
Nuudeleiden joukossa on kiinankaalia ja tahinikastiketta. Kaali pehmenee sopivasti, kun sitä paistetaan kuumalla pannulla muutama minuutti.
Kiinankaali-tahininuudelit
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet yhteen kulhossa. Lisää vettä tarvittaessa, kunnes kastikkeen koostumus on sopivan notkea.
- Suikaloi kiinankaalin lehdet. Leikkaa kaalin paksumpi valkoinen osio ohueksi, mutta vihreät lehdet voit jättää isommiksi paloiksi. Silppu kevätsipuli.
- Keitä vihreitä papuja noin 1–2 minuutin ajan. Valuta vesi pois. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Kuumenna 1 rkl öljyä pannun pohjalla. Lisää kiinankaali ja paista melko kuumalla pannulla 1–2 minuuttia. Lisää sitten pannulle pavut, nuudelit ja kastike. Kuumenna. Lisää lopuksi joukkoon kevätsipuli. Koristele halutessasi annokset tuoreella korianterilla.