Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
11:13 | 26.2.2015

Belugalinssi-punasipulikaviaari

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Sami Repo

Mäti on blinien perinteinen seuralainen. Tässä ohjeessa kaviaari valmistetaan beluga-linsseistä.

1505476

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8-10
30 min + kohotus 6 t + yön yli
Keskivaikea

Belugalinssi-punasipulikaviaari

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
dl
mustia belugalinssejä (6 dl kypsinä)
5
dl
vettä
1
laakerinlehti
1
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
2
rkl
+ 1/2 dl öljyä
2
rkl
mustaherukkahyytelöä
1
dl
tuoretta tilliä
1
sitruunan mehu
1
dl
(pakaste)musta- tai punaherukoita
2
rkl
kapriksia
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria

Vaiheet

  1. Keitä linssit kypsiksi laakerilehdellä maustetussa vedessä, noin 20 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.
  2. Hienonna sipulit pieniksi kuutioiksi ja murskaa valkosipulinkynsi. Kaada 2 rkl öljyä kattilaan ja hauduta sipulia miedolla lämmöllä noin 5 minuutti. Lisää valkosipuli ja mustaherukkahyytelö ja hauduta 3 minuuttia.
  3. Hienonna tilli. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää kypsät linssit ja loput ainekset kattilaan. Anna maustua noin 1 tunti ennen tarjoamista.

(annos n. 7 dl, aika 20 min + maustuminen 1 t)

Tilaa Glorian ruoka & viini
belugalinssi
vegekaviaari
Mia: Blanco
Vegebaari
Kemut

Suosituimmat

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Munatoti Jamie Oliverin tapaan

Vegaaninen ruskeakastike

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini