Avokadon ja shison yhdistelmästä syntyy upea pastasoosi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Keskivaikea
Shisopesto
Ainesosat
1
dl
pinjansiemeniä
2
valkosipulinkynttä
2
dl
hienonnettuja shisonlehtiä
¼
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
1
dl
rypsi- tai oliiviöljyä
½
dl
raastettua parmesaania
Vaiheet
- Paahda pinjansiemenet kevyesti paistinpannussa. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Hienonna shisonlehdet.
- Soseuta siemenet, valkosipuli ja shiso tehosekoittimessa, monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta öljy joukkoon koneen käydessä. Sekoita juustoraaste joukkoon vasta lopuksi.