Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aamiaispöydän antioksidanttijello
Ainekset
Herkku
1
litra
mansikoita
0,5
litraa
vettä
5
kpl
liivatelehtiä
0,5
dl
sokeritonta mehutiivistettä
5-8
kpl
tuoreita mintunlehtiä
Työvaiheet
Antioksidanttijelloon tutustuin huhtikuussa 2014 aamiaisella hotelli NH Carltonissa Amsterdamissa. Jello on hyvää, antioksidanttisokerittomuus ei...
Tämä Kiloklubista löytynyt mansikkaohje sen sijaan voisi ollakin hyvä:
Jaa jäiset mansikat neljään annosmaljaan. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä, purista kuiviksi ja sulata mikrossa pienessä vesitilkassa. Sekoita mehutiiviste, vesi (myös vichy käy) ja liivateseos. Kaada seos tasan neljään annoskuppiin mansikoiden päälle. Hyydytä viileässä. Koristele mintunlehdillä.