Kaupallinen yhteistyö
Arla Keittiö on lisännyt 83 reseptiä.
Linkitetty 44 keittokirjaan.
Arla Keittiö

Suklainen mangokääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta – ja sitä paitsi helppo valmistaa. Rahkatäyte tekee mangokääretortusta mehevän ja helposti leikattavan. Tästä ei kääretortturesepti parane!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
15 palaa
Valmistusaika
35 min
Vaikeustaso
Helppo

Mango-suklaakääretorttu

Ainekset

Pohja
4
kananmunaa
1 1/2
dl
sokeria
3/4
dl
perunajauho
1
dl
erikoisvehnäjauhoja
1
tl
leivinjauhetta
2
rkl
kaakaojauhetta
Täyte
3
prk
Arla Keittiö Mangorahkaa

Työvaiheet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, perunajauhot, levinjauhe ja kaakao keskenään, lisää ne siivilän läpi munavaahtoon varovaisesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipelille. Paista 200°C noin 8-10 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille, anna hiukan jäätyä. Levitä mangorahka levylle, ei aivan reunoille asti. Kääri torttu leivipaperia hyväksikäyttäen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla