sinikan keittiö on lisännyt 21 reseptiä.
Linkitetty 1 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Antin kana

Ainekset

1
rasia
kanasuikaleita, mieluiten maustamattomia
2
porkkanaa
varsiselleriä lehtevästä päästä( lähes yhtä paljon kuin porkkanaraastetta)
reilusti
(thai ja) tavallista cyrryä
suolaa tai kanaliemikuutio
2
dl
kevytkermaa( tai mieluummin kookosmaitoa)
2-3
rkl
rypsiöljyä tai sitruunalla maustettua oliiviöljyä

Työvaiheet

Öljyä teflonpannu ja kuumenna. Lisää kanasuikaleet kuumalle pannulle, mausta paistamisen aikana cyrryllä ja kanaliemikuutiolla. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja viipaloi joitakin sellerin varsia ohuiksi viipaleiksi, Ruskista kanasuikaleet  kypsiksi ja lisää loppuvaiheessa kasvikset kuumalle pannulle kanojen sekaan ja pyörittele vihannekset kanojen kanssa sekaisin ja paista vielä hetki. Lisää kerma ja sekoita. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa curryä ja kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä. Tarkoitus on että porkkanat ja varsisellerit ovat valmiissa ruoassa rapsakoita. niitä ei siis kuulun keittää pehmeiksi

Tarjoa (jasmiini)keitettyjen riisien kanssa

VINKKI:Tästä saa kasvisruoan vaihtamalla kanat kuivattuihin soijasuikaleisiin, jotka ensin keitetään pienehkössä määrässä kasvislientä pehmeiksi. Sen jälkeen neste valutetaan pois ja jatketaan  valmistusta normaaliin tapaan 

Sisältö jatkuu mainoksen alla