Joulunajan ruokapulmat on nyt kerralla ratkaistu. Uudesta bookazinesta löydät kaikki kasvisruokaohjeet, jotka jouluusi tarvitset.

Haluaisitko tehdä jouluksi herkullista ja helppoa kasvisruokaa, joka maistuu kaikille? Onko ruokapöydässäsi sekä vegaaneja, fleksaajia että perinteisten joulumakujen ystäviä? Uusi Vege Joulu on sinua varten!

Erikoisjulkaisustamme löydät 50 ruokaohjetta, joista suurin osa on vegaanisia. Loputkin ohjeet ovat helposti muutettavissa vegaanisiksi. Resepteillämme katat pöytään hauskat pikkujoulutarjottavat, ihanan jouluaamiaisen sekä -aterian vegaanisine kalapöytineen, pääruokineen ja jälkkäreineen. Saat myös joulun rakastetuimpien leivonnaisten kuten piparien, maustekakun ja joulupullan vegaaniset reseptit.

Ruokaohjeiden takana on Glorian ruoka ja viinin sekä Soppa365:n toimitus, joka rakastaa paitsi joulua myös herkullista ja mutkatonta kasvisruokaa. Jokainen resepti on perusteellisesti testattu, jotta ruoka onnistuisi myös kotikeittiöissä.

Vege Joulu on myynnissä 6.11. joulupäiviin saakka niin kauan, kuin julkaisuja riittää. Löydät omasi kaupan lehtihyllyiltä ja Lehtipisteistä ympäri Suomen.

Ihanaa vegejoulua kaikille <3

PS Jos kokkaat julkaisustamme, muista tägätä kuvasi #vegejoulu

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teksti