Soppa365 ja Glorian ruoka & viini valitsivat uuden vuoden parhaat kuohujuomat kaikille kukkaroille ja kaikissa kooissa piccolosta magnumiin.

XS-kokoinen saunasamppanja


Heidsieck Monopole Blue Top Champagne Brut, 10,49 e,
Saunaoluessa ei ole mitään vikaa. Mutta varman juhlatunnelman saa aikaan, kun nauttii saunan tai kylvyn jälkeen lasillisen samppanjaa. Heidsieckin piccolosta riittää kypsän sitruunaista, tiheiden kuplien siivittämää iloa vaikka kahdelle.

Ilotulituscava minikoossa


Papet del Mas Cava Brut, 5,79 e, 0,375 l
Puolikas pullo on nappi valinta, kun pitää löytää matalan kynnyksen poksautettava uudenvuoden ilotulituksia katsellessa. Erityisen edukseen tämä mutkaton, rutikuiva cava on ruokapöydässä graavikalan, katkarapujen, ilmakuivatun kinkun ja muiden pikkusuolaisten seurassa.

Loisto-ostos Australiasta


Nepenthe Prestige Cuvée, 13,90 e, 0,75 l
Australialainen kuohuviini on Chardonnayn ja Pinot Noirin sekoitus, ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ostos. Maussa on herkullinen yhdistelmä sitruksia, omenaisuutta ja pähkinäisyyttä. Mainio hippajuoma ja loistovalinta etenkin äyriäisille ja kalaruuille. Viini sijoittui 12 parhaan joukkoon Glorian ruoka & viinin vuoden parhaat viinit -listauksessa 2016.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Samppanjagurun luomulöytö


Perlugo Zero  16,18 e, 0,75 l
Italialaisen laatutuottajan Pizzinin kuohuviini on tehty trendikkäästä italialaisesta alkuperäisrypäleestä Verdicchiosta. Maku on kuiva, ryhdikkään hedelmäinen ja raikas. Kuohuviini on omiaan uudenvuoden buffetissa ja äyriäispastan seurassa. Master of Wine Essi Avellan valitsi tämän yhdeksi parhaan hinta-laatusuhteen kuohuviiniksi Glorian ruoka & viinin Vuoden 2016 parhaat viinit –listauksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kukkainen riesling


Dr. Loosen Riesling Extra Dry, 18,49 e, 0,75 l
Jos pidät tyylikkäistä, kuivista rieselingeistä, saksalaisen laatutuottajan kuohuviini eli sekt on varmasti makuusi. Maku on pehmeämpi ja kukkaisempi kuin sitruunaisten, suoraviivaisten cavojen. Mousse on suorastaan kermainen. Nautinnollista sellaisenaan ja ruokapöydässä kaikenlaisten kalaruokien, merenelävien juustosalaattien ja suolapalojen seurana. Nappivalinta uudenvuoden päivän brunssille ja blineille.

Elegantti täysyllätys


Avondale Armilla Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Brut 2009, 24,90 e, 0,75 l
Kuohuviinit keikkuvat tänäkin vuonna trendien aallonharjalla, eivät vain Suomessa vaan kaikkialla maailmassa. Jotkut kansainväliset trendikatsaukset povaavat suosion nousua myös eteläafrikkalaisille viineille. Tämän eloisan kuohuviinin perusteella siihen on helppo uskoa. Runsas, paahteinen ja kypsän limettinen maku ja miellyttävät kuplat tekevät tästä tyylikkään juhlajuoman.

Jättipullo isolle porukalle


Mionetto Prosecco Brut 24.90, 1,5 l
Kepeät kuplat, lempeän kuiva, raikkaiden omenoiden ja kypsän päärynän maku tekevät proseccosta mainiota juhlajuomaa. Mionetton prosecco on saatavilla kaikissa kooissa piccolosta jättikokoiseen magnum-pulloon. Siinä on oma hauskuutensa, etenkin kun koolla on isompi porukka. Loistovalinta myös brunssipöytään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla