Kääri lahjaksi syötävää. KUVA Sami Repo
Kääri lahjaksi syötävää. KUVA Sami Repo

Opettajan painajainen: posliinikoira, maljakko jos toinenkin. Pääset helpolla ja opettaja ihastuu, kun unohdat tavaralahjat ja paketoit kääreeseen herkullisen hetken.

Herkkuja aamupalalle

Osta aamubrunssille mehevä marmeladi ja laadukas kahvipaketti. Jos ehdit, niin leivo joukkoon sitruunaneliöitä. Jos opettajan kiireet jatkuvat ja neliöitä ei heti syödä, maku ja rakenne vain paranevat. Kääri lahjat sellofaaniin ja korttiin toivotus lomantäyteisistä, viipyilevistä aamuhetkistä.

Tästä löydät sitruunaruutujen ohjeen

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukaan mökille

Osta mökillä viihtyvälle opettajalle pussillinen laadukkaita lettujauhoja ja iso rasiallinen tuoreita mansikoita. Liitä lahjaan kesäinen kortti, johon on kirjoitettu täydellisten muurikkalettujen ohje.

Tästä löydät muurinpohjalettujen ohjeen.

 

Grillimestarille

Grillin äärellä viihtyvälle opettajalle kannattaa ostaa tai tehdä herkullinen ja mausteinen BBQ-kastike tai valita grillikesän maustesetti ja laadukas oliiviöljypullo.

Kirjoita korttiin itsetehdyn kastikkeen ohjeen.

Tästä löydät shiracha-chilikastikkeen ohjeen.

 

 

Italialaisen ruuan ystävälle

Päräytä matkustamista rakastavalle opettajalle sauvasekoittimella itsetehty pesto ja lusikoi se kauniiseen purkkiin.  Osta kaveriksi juureen leivottu maalaisleipä tai laadukas salami, joka kestää kuljetuksen ilman kylmää. Kääri lahjat kauniisti sellofaaniin ja liitä lahjaan kortti, johon olet kirjoittanut peston ohjeen.

Tästä löydät peston ohjeen.

 

Kuvat: Sami Repo, Pia Inberg, Elvi Rista

Sisältö jatkuu mainoksen alla