Ravintolapäivänä 19.11.2011 Arkkitehti Mika Väisänen sekoitti linssikeittoa soppatykissään. Taustalla Heikki Salmikivi ja Elina Vesanto. Kuva: <span class="photographer">Kimmo Lind/ Ravintolapäivä</span>
Ravintolapäivänä 19.11.2011 Arkkitehti Mika Väisänen sekoitti linssikeittoa soppatykissään. Taustalla Heikki Salmikivi ja Elina Vesanto. Kuva: Kimmo Lind/ Ravintolapäivä

Ravintolapäivän tekijät tiedottivat tänään Ravintolapäivän uusista kujeista. Ruokakarnevaali ei lopu vaan jatkuu uudenlaisena.

Tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa ravintolapäivän tekijät avasivat tapahtuman tulevaisuutta.  Tapahtumaa tullaan viettämään tästä lähtien joka päivä. Ravintolapäivää voi viettää missä vaan ja milloin vaan avaamalla oman kojun. Sen lisäksi kerran vuodessa vietetään ruokakarnevaalia, toukokuun kolmantena lauantaina, joka on Ravintolapäivän "syntymäpäivä".

Tämän viikon lauantain Ravintolapäivän jälkeen palvelun kartta tulee uudistumaan ja nostamaan esiin joka päivä pop up- ravintoloita, mutta myös muita ruokapaikkoja ja ravintoloita sekä ruokatapahtumia.

5-vuotias ruokatapahtuma Ravintolapäivä on mahdollistanut jo 20 000 pop up-ravintolaa ympäri maailmaa. Arviolta kolme miljoonaa ihmistä on syönyt tapahtumassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla