Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Teriyakikukkakaalia, jerk-kanaa ja muita mahtavia grilliherkkuja. Salaatteja, tatakia ja roseekuohuvaa. Parsafocacciaa ja raparperikeikausta. Uusi Glorian ruoka & viini avaa keittiön ikkunat ihanaan alkavaan ruokakesään.

Grillikausi avataan nyt, ja ritilät on varattu teriyakikastikkeella maustetulle kukkakaalille. Superhyvien kukkakaalipihvien lisäksi lehden sivuilta löytyy mahtava opas kanan gillaamiseen. Jerk, adjika ja suolakylpy tekevät grillikanasta parasta koskaan. Mukana on jokaiselle annokselle täsmätty juomasuositus.

Entä kuinka raakamakkaroista saa takuulla meheviä? Tekniikka-juttusarjamme antaa siihen vastauksen.

Säiden lämmetessä suunnataan metsäpoluille. Nuotiolla valmistuva gnocchipannu ja letut pitävät huolen, ettei retkellä tule nälkä. Pienillä valmisteluilla ulkona kokkaaminen käy helposti. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Eikä kevättä ilman juhlia ja kuohuvaa! Juhlapöytään lastataan nyt salaatteja, parsapiirakkaa sekä kurkkusuomuihin peitettyä kalaa. Ihanan rentoja ja raikkaita ruokia säestävät roseekuohuvat, joista löytyy suositus joka makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimituksen testissä ovat arvioitavana miedot markettibriet. Jutusta voit lukea, mikä valmiiksi kääritty valkohomejuusto oli raadin mielestä kaikkein herkullisin, ja mikä edullinen yllättäjä nousi hyväksi kakkoseksi.

Ammattikokki-sarjassa tartutaan hankalan kalan maineessa olevaan järvien krokotiiliin eli haukeen. Reseptit todistavat, että parsa, retiisit ja raparperi ovat hauelle täydellistä seuraa. 

Entä kuinka Yotam Ottolenghi valmistaa munakoison? Mitä kuuluu suomalaiselle siiderille? Nämä, ja monta muuta lukemisen arvoista ruokatarinaa löytyy uuden lehden sivuilta.

Ihanaa kesän odotusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla