Glorian ruoka & viini 2/2020
Uusi Glorian ruoka & viini -lehti makumatkailee Italiaan muhkeiden pasta-annosten äärelle. Ruoasta, juomasta ja syömisestä kiinnostuneiden tuhti lukupaketti on saatavilla nyt.
Tuoreimman Glorian ruoka & viinin teema on rakastettu Italia ja erityisesti pasta.
Kannessa komeileva lammasragu sopii punaviinin kera täydellisesti helmikuun illanistujaisiin ja nopea kurpitsansiemenpasta pelastaa, kun haluaa syödä vähän terveellisemmin.
Lehdestä löytyvät myös ohjeet näyttäviin vohvelibileisiin, lantturanskiksiin ja kesteihin, joilla kokataan vähemmän ilmastoa kuormittavasti. Jauhopeukalo innostuu kinuskipaloista, perinteistä ruokaa arvostava puolestaan huippukokin lihamurekkeesta.
Kirsikkana kakussa on juttu Berliinistä, jonka mukana matkaat kaupungin herkkukohteisiin.