Uusi Glorian ruoka & viini -lehti makumatkailee Italiaan muhkeiden pasta-annosten äärelle. Ruoasta, juomasta ja syömisestä kiinnostuneiden tuhti lukupaketti on saatavilla nyt.

Tuoreimman Glorian ruoka & viinin teema on rakastettu Italia ja erityisesti pasta.

Kannessa komeileva lammasragu sopii punaviinin kera täydellisesti helmikuun illanistujaisiin ja nopea kurpitsansiemenpasta pelastaa, kun haluaa syödä vähän terveellisemmin.

Lehdestä löytyvät myös ohjeet  näyttäviin vohvelibileisiin, lantturanskiksiin ja kesteihin, joilla kokataan vähemmän ilmastoa kuormittavasti. Jauhopeukalo innostuu kinuskipaloista, perinteistä ruokaa arvostava puolestaan huippukokin lihamurekkeesta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kirsikkana kakussa on juttu Berliinistä, jonka mukana matkaat kaupungin herkkukohteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla