Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Kevään kaunein ruokalehti on ilmestynyt.

Tuore Glorian ruoka & viini on täynnä kiinnostavaa luettavaa ja raikasta ruokaa, kuten näyttäviä juustokakkuja (älä ohita ainakaan Baskimaan käräytettyä juustokakkua), kreikkalaisia herkkuja ja upea kattaus mämmillä maustettuja ruokia. Lisäksi näytämme vaihe vaiheelta, miten tehdään ravintolatasoinen ruskea kastike.

Makumatkalla käydään myös Portugalissa: kokkaa piri-pirikanaa ja pasteis de natoja ja lue, mitä mieltä viiniraatimme on portugalilaisista punaviineistä. Matka ei pääty vielä tähänkään, sillä lehdessä vieraillaan myös ranskalais-suomalaisella viinitilalla. Lehti on kaupoissa nyt!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla