Tangomarkkinaviikon kunniaksi Soppa365 ruotii, mitkä tangot ovat oikeasti merkittäviä.

6. Karkkitangot

Kiitämme karkkitankoja rohkeudesta: kova ja esanssinen yllättäjä erottuu hienostuneempien tankojen joukossa.

Moitimme karkkitankoja sieluttomuudesta. Koreahkon kuoren alla on kova ja mauton sisus.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Vaniljatangot

Kiitämme vaniljatankojen eleganttia ulkonäköä, aromien intensiivisyyttä ja mausteen hinnakkuuden luomaa prestiisiarvoa.

Moitimme vaniljatankojen brändiongelmaa: onko kyseessä yhden imelän genren tanko? Missä monipuolisuus?

 

4. Kanelitangot

Kiitämme kanelitankojen rustiikkista rouheutta ja niiden kansainvälistä potenssia esimerkiksi Intian markkinoille. Lisäksi sikarimainen ulkomuoto antaa kanelitangoille juuri sopivan määrän pahiskarismaa.

Moitimme kanelitankojen ikävää tapaa assosioitua vain loppuvuoden joulusesonkiin. Päästääkö kaneli itsensä liian helpolla viettämällä aikaa vain puuron ja glögin seurassa?

 

3. Parsatangot

Kiitämme parsatankojen luontaista charmia, joka tuntuu villitsevän vuosi vuodelta isommat ihmismassat. Lisäksi värivaihtoehdot tuovat vaihtelua jännityksennälkäiselle yleisölle.

Moitimme parsatankoja laiskasta tuotantotahdista: vain yksi nopea hittisesonki vuodessa! Toinen moite parsatankojen pahasta tavasta aiheuttaa tietyille ihmisille hajuyllätyksiä vessakäyntien yhteydessä.

 

2. Salamitangot

Kiitämme salamitankojen jämerää rakennetta, alkukantaisiin vietteihin vetoavaa ulkoasua ja sitkeyttä. Nämä tangot kestävät aikaa!

Moitimme salamitankojen rasva- ja suolamäärän aiheuttamaa riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Mutta toisaalta: kärsivä sydän on tangon peruselementti.

 

1. Juustotangot

Kiitämme juustotankoja niiden klassisesta asenteesta, onhan juuston ja taikinan pyhä liitto suoranainen itsestäänselvyys. Juustotangot saavat kehut myös monipuolisuudesta, taikina kun voi vaihdella lehtitaikinasta hiivataikinaan ja juusto emmentalista mozzarellaan.

Moitimme sitä että juustotangot näyttäytyvät yleensä lähinnä keiton tai salaatin seurassa, vaikka ne ansaitsisivat paikan taustakuoron sijaan parrasvaloissa.

 

Seinäjoella vietetään Tangomarkkinoita 9.–13. heinäkuuta. Uusi tangokuningas kruunataan torstaina 10. heinäkuuta ja uusi tangokuningatar painaa kruunun kutreillensa lauantaina 12. heinäkuuta.

Kuvat: Istockphoto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla