Taste of Helsinki -festivaalin taustalla ovat Barry ja Mira MacNamara. Kuva: Sami Repo.
Taste of Helsinki -festivaalin taustalla ovat Barry ja Mira MacNamara. Kuva: Sami Repo.

Ruokafestivaali Taste of Helsinki 2015 kokoaa jälleen yhteen hyvän ruuan ystävät. Mukana on 10 ravintolaa, joista peräti seitsemän osallistuu tapahtumaan ensimmäistä kertaa.

Tämän kesän Taste of Helsinki -ruokafestivaalin ravintolat on julkistettu. Mukana on tällä kertaa kymmenen ravintolaa, joista peräti seitsemän osallistuu festivaaleille ensimmäistä kertaa.

Uusia Taste of Helsinki -ravintoloita ovat hiljattain Helsingin Bulevardilla avannut Bröd, japanilaisista herkuista tuttu Hoshito ja suitsutettu turkulaisravintola Kaskis.

Festivaaliin osallistuvat ensi kertaa myös cevicheistään kuuluisa Pastor, italialaista ruokaa skandihengessä tarjoava Ragu ja Helsinkiin kakkosravintolan avannut mutta alkujaan Porvoosta ponnistava Sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi alkuvuodesta Suomea Bocuse d'Or -kokkikisassa edustanut Matti Jämsén pystyttää Taste of Helsinkiin oman pop up -ravintolansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jo aiemmin festivaaleille osallistuneita Taste of Helsinki -konkareita ovat tamperelainen Bertha, helsinkiläinen Gastrobar Emo ja tapahtuman Ahvenanmaan-vahvistus Smakbyn.

Jokainen ravintola laatii tapahtumaan oman kolmen ruokalajin Taste of Helsinki -maistelumenun. Yksittäiset annokset maksavat 5–6 euroa.

Tuttuun tapaan festivaalialueelta löytyy myös viinipaviljonki sekä olut- ja samppanjabaarit. Luvassa on myös Suomen kokkimaajoukkueen vetämä kokkikoulu ja Suomi-Ruotsi-kokkimaaottelu.

Järjestyksessään neljäs Taste of Helsinki -festivaali järjestetään Helsingin Kansalaistorilla 11.–14.6.2015.

Sisältö jatkuu mainoksen alla