He itkettävät Suomea tänä syksynä. Kuva: Nelonen.
He itkettävät Suomea tänä syksynä. Kuva: Nelonen.

Vain elämää -sarjan kolmas tuotantokausi on täynnä suomalaisia supertähtiä. Mutta mitä ruokia he olisivat?

Samuli Edelmann = Edam-juusto

Mieto mutta monipuolinen ja turvallinen arkisuosikki. Esiintyy usein usein ilman kuorta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesa-Matti Loiri = Makaronilaatikko

Rehti ja rosoinen joka kodin klassikko. Nostalgiaa uhkuva lohduttaja, joka periytyy sukupolvelta toiselle.

 

Jenni Vartiainen = Minttusuklaa

Viileän raikasta eteerisyyttä tumman pinnan alla. Levyllisen ahmaisee ihan huomaamatta.

 

Paula Koivuniemi = Shiraz-punaviini

Pippurinen ja täyteläinen poskien punastuttaja. Toimii sekä nuorena että kypsänä.

 

Toni Wirtanen = Nigiri

Aiheutti irvistelyä 90-luvulla. Kipusi kuitenkin vuosien varrella marginaalista valtavirtaan.

 

Elastinen = Pannacotta

Sulava ja sileä namupala. Lajissaan turvallinen valinta, johon on helppo iskeä kiinni.

 

Paula Vesala = Avokadopasta

"Voiko näin tehdä?" ajatteli moni siitä kuullessaan. Vakiintui sittemmin uuden ajan klassikoksi.

 

Vain elämää -sarjan kolmas kausi alkaa Nelosella perjantaina 19.9. klo 20.

Kuvat: Nelonen, Istockphoto ja Arto Vuohelainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla