
Vain elämää -sarjan kolmas tuotantokausi on täynnä suomalaisia supertähtiä. Mutta mitä ruokia he olisivat?
Samuli Edelmann = Edam-juusto
Mieto mutta monipuolinen ja turvallinen arkisuosikki. Esiintyy usein usein ilman kuorta.
Vesa-Matti Loiri = Makaronilaatikko
Rehti ja rosoinen joka kodin klassikko. Nostalgiaa uhkuva lohduttaja, joka periytyy sukupolvelta toiselle.
Jenni Vartiainen = Minttusuklaa
Viileän raikasta eteerisyyttä tumman pinnan alla. Levyllisen ahmaisee ihan huomaamatta.
Paula Koivuniemi = Shiraz-punaviini
Pippurinen ja täyteläinen poskien punastuttaja. Toimii sekä nuorena että kypsänä.
Toni Wirtanen = Nigiri
Aiheutti irvistelyä 90-luvulla. Kipusi kuitenkin vuosien varrella marginaalista valtavirtaan.
Elastinen = Pannacotta
Sulava ja sileä namupala. Lajissaan turvallinen valinta, johon on helppo iskeä kiinni.
Paula Vesala = Avokadopasta
"Voiko näin tehdä?" ajatteli moni siitä kuullessaan. Vakiintui sittemmin uuden ajan klassikoksi.
Vain elämää -sarjan kolmas kausi alkaa Nelosella perjantaina 19.9. klo 20.
Kuvat: Nelonen, Istockphoto ja Arto Vuohelainen.