Piemontessa tehty punaviini maksaa kympin ja on mainio seuralainen syksyisiin iltoihin, kun lautasella on sieniruokia.

Mikä? Italian Piemontessa tehty punaviini Terre da Vino Ansisa Barbera d'Alba 2014, 9,99 e.

Millainen? Keskitäyteläinen ja pehmeän hapokas. Raikas ja lempeä viini maistuu kirsikoilta, vadelmilta ja kypsiltä punaherukoilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Jos sait saaliiksi hyvän satsin rouskuja, haperoita, orakkaita tai lampaankääpää, palauta mieleesi metsästäjänleipä, korttelikapakkaklassikko, johon tulee himo. Kypsä liha ja kermainen sienikastike toimivat loistavasti tämän keskitäyteläisen ja pehmeän hapokkaan viinin kanssa. Viini sopii myös tattirisotolle. Katso täältä esimerkiksi Lauri Tähkän tattirisoton ohje.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viinisuositus on julkaistu aiemmin Glorian ruoka & viini -lehdessä ja sen on kirjoittanut "viininenä" Tuomas Tanttu.

Viinipullon kuva: Alko

Sisältö jatkuu mainoksen alla