Espanjalainen klassikkorypäle ja suomalainen klassikkoruoka sopivat hyvin yhteen.

Mikä? Espanjalainen Matsu El Picaro 2017, 11,49 e.

Millainen?  Viini ihastuttaa kypsän paahteisella maullaan, jossa on kirsikkaa, luumua ja punaherukkaa. Suutuntuma on ryhdikäs, mutta maltillisen hapokkuuden ja kohtuullisten tanniinien ansiosta viini kestää hyvin juuresten ja sipulin makeutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä kanssa?   Espanjassa yleinen Tempranilllo on marjaisan maanläheinen punainen rypäle, joka on kuin tehty etenkin yrteillä silattujen lammaspatojen tai karjalanpaistin seuraan. Pataan sopii viskata myös yrttejä ja valkosipulia, sillä niistä tämä viini tykkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla