Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Tomaattinen, rauhassa haudutettu osso buco on hyvää pataa apulialaisen punaviinin kanssa.
Tomaattinen, rauhassa haudutettu osso buco on hyvää pataa apulialaisen punaviinin kanssa.

Hiljalleen haudutettu tomaattinen osso buco pääsee oikeuksiinsa täyteläisen punaviinin kanssa.

Mikä? Pietra Susumaniello 2018, 17,79 e, tulee Italian saappaankärjestä Apuliasta. 

Millainen? Tummilta marjoilta maistuva vivahteikas ja mausteisen paahteinen viini on sopivan hapokas ja lempeästi tanniininen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Lihaisista potkakiekoista hiljalleen haudutettu tomaattinen osso buco saa viinistä täyteläisen vastaparin. Viini on hieno kumppani myös riistalle ja koville juustoille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla