Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Paistetut silakat ja kermainen muusi on legendaarisen ravintola Sea Horsen suosituimpia annoksia. Linkin ohjeeseen jöydät jutun lopusta.
Paistetut silakat ja kermainen muusi on legendaarisen ravintola Sea Horsen suosituimpia annoksia. Linkin ohjeeseen jöydät jutun lopusta.

Tyylikäs ja jämäkän hapokas valkoviini sopii silakoille ja muikuille. Pikkupullo tulee nautittua loppuun yhdellä aterialla.

Mikä? Jurtschitsch Grüner Veltiner Löss 2018, 9,99 e/0,375 l, on kuiva ja hapokas valkoviini.

Millainen? Hedelmäisen valkoviinin maussa on sitrusta, vihreää omenaa ja aprikoosia. Tyylikkään ja jämäkän hapokkaan viinin pitkässä jälkimaussa on pirteää pippurisuutta. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Tämä pieni grüneri on oiva silakka- ja muikkuviini, joten se kannattaa korkata paistettujen pikkukalojen seuraksi. Muista viini myös, kun etsit hyvää viiniä katkarapupastalle tai vaikka schnitzelille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla