Speltistä syntyy makoisa smoothie. Kuva: <span class="photographer">Piia Arnould</span>
Speltistä syntyy makoisa smoothie. Kuva: Piia Arnould

Vuoden luomutuote tuo kuitua smoothieen, puuroon ja leivontaan. Kokeile Soppa365:n ohjetta nopeaan ja terveelliseen aamiaisjuomaan!

Luomuliitto valitsi vuoden 2016 luomutuotteeksi SunSpeltin spelttikuitulisä, joka on viime kevään kotimainen uutuustuote. Se on saanut myös käyttäjiltä paljon kiitosta.

- Spelttikuitulisä on kiireisen aamupalaratkaisu. Laita lusikallinen puuron, smoothien tai viilin joukkoon, niin kylläinen olo tuntuu vatsassa lounaaseen saakka ja samalla päivän kuitulisä on taattu, tuotteen kehittäjä ja SunSpeltin toimitusjohtaja Kari Kaipainen kertoo.

Tuotteessa on 80% spelttilesettä ja 20 % marjajauhetta. Maut ovat pehmeä mustikka ja raikas tyrni.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Raati ylisti modernia kotimaista superfoodia, jota speltti, tyrni ja mustikka ovat parhaimmillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kari on voitosta innoissaan. Kuudentoista vuoden työ speltin parissa on vihdoin palkittu.

- Tällä tuotteella on hyvä jatkaa speltin matkaa maailmalle, Kari toteaa voitosta.

Tästä löydät spelttismoothien ohjeen.

Vuoden Luomutuote 2016 -palkinnon jakaneen Luomuliiton ideana on edistää suomalaista luomutuotantoa sekä yritys- ja kuluttajatoimintaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla