Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
8:00 | 28.12.2022

Osterit Rockefellerin tapaan

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
OHJE Minna Rautio-Pakaste KUVA Tuomas Kolehmainen

Nopea gratinointi kypsyttää osterit juuri suuhun sopiviksi. Yrttinen täyte ja rapsakka kuorrutus tekevät näistä ostereista erityisen meheviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo

Osterit Rockefellerin tapaan

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

16
osteria
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
75
g
voita
1
ps (65 g)
babypinaattia
1
ruukku kirveliä
1
ruukku lehtipersiljaa
1
ruukku rucolaa
½
tl
suolaa
muutama tippa Tabascoa
(2
tl
anisviinaa)
PARMESAANIKUORRUTUS
25
g
voita
25
g
parmesaanijuustoa
½
dl
pankojauhoja
¼
tl
mustapippuria
LISÄKSI
sitruunaa

Vaiheet

  1. Kuori ja paloittele salottisipuli ja valkosipulinkynsi monitoimikoneen kulhoon. Kuutioi voi, ja lisää se ja pinaatti kulhoon. Revi yrtit mukaan.

  2. Käytä konetta muutama kierros. Lisää suola, Tabasco ja anisviina. Soseuta sileäksi.

  3. Sulata voi kattilassa ja raasta parmesaani. Yhdistä kuorrutuksen ainekset.

  4. Avaa osterit ja irrota lihas pohjasta, mutta jätä kuitenkin osterit kuoreensa. Laita avatut osterit merisuolan päälle uuniastiaan.

  5. Annostele päälle yrttikastiketta ja lisää pieni nokare parmesaanikuorrutusta. Gratinoi 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 6–8 minuuttia. Lohko tarjolle sitruunaa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
päivän katiska
juhli ja nauti
osterit
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini