Pannarista tulee entistä herkumpaa, kun upotat siihen pinaattia ja parsaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
40 palaa
Valmistusaika
45 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Pinaatti-parsapannari
Ainekset
6
dl
rasvatonta maitoa
2,5
dl
täysjyvävehnäjauhoja
3
kpl
kananmunaa
1,5
tl
suolaa
1/2
tl
pippurisekoitusta
200
g
ryöpättyä tai pakastettua pinaattia
1
dl
oliivirenkaita
1,5
dl
kevytjuustoraastetta (12%)
200
g
(pieniä) vihreitä parsoja
Työvaiheet
- Mittaa kulhoon maito ja vatkaa joukkoon jauhot, kananmunat, suola ja pippuri. Lisää hienonnettu pinaatti, oliivirenkaat ja juustoraaste. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kuori parsat ohuelti ja katkaise niiden tyvestä pala. Esikeitä kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia. Laita jäähdytetyt parsat limittäin taikinan päälle.
- Kypsennä pannukakku 200 asteessa uunin keskitasolla puolisen tuntia.
- Jäähdytä kakku ja paloittele sopiviksi suupaloiksi.