Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pizzat ja piirakat
Jälkiruuat
Makea leivonta
16:09 | 3.4.2014

Banaanipizza

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
OHJE Kati Pohja KUVA Sami Repo

Jälkiruokapizzan päälle raastetaan mozzarellan sijaan suklaata. Pilkullisista banaaneista, ranskankermasta ja suklaasta syntyy makea jälkiruokapizza.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min + 30 min
Keskivaikea

Banaanipizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

PIZZAPOHJA
25
g
tuorehiivaa
2
dl
vettä
¾
tl
suolaa
2
rkl
rypsiöljyä
n. 4 ½
dl
vehnäjauhoja
TÄYTE
150
g
ranskankermaa
1
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
½
tl
kanelia
4
ylikypsää banaania
60
g
tummaa suklaata
LISÄKSI
vaniljajäätelöä

Vaiheet

  1. Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, rypsiöljy ja 2 dl vehnäjauhoja. Sekoita velliksi. Nosta kulho lämpimään vesihauteeseen noin 10 minuutiksi.
  2. Kun velli kuplii, lisää loput jauhot. Alusta taikinaa, kunnes se irtoa käsistä ja kulhon reunoista. Kauli taikina jauhotetulla työpöydällä uunipellin kokoiseksi. Nosta pizzapohja leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  3. Sekoita ranskankerma, sokerit ja kaneli kulhossa. Levitä seos pizzapohjalle. Leikkaa banaanit pitkittäin 2 osaan ja nosta pizzalle kupera puoli ylöspäin. Raasta tai rouhi suklaa ja ripottele raaste pizzalle.
  4. Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa heti vaniljajäätelön kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
suklaa
Pizza
banaani
Sokerileipuri

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini