Kielellä maistuu sitruuna, parmesaani ja maa-artisokka.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–6 annosta
Helppo
Maa-artisokkatahna
Ainesosat
1
ps
(500 g) maa-artisokkia
½
sitruunan mehu
½
dl
rypsiöljyä
1
dl
parmesaaniraastetta
1
rkl
hunajaa
ripaus
cayennepippuria
suolaa
Lisäksi
auringonkukansiemeniä
seesamiöljyä
Vaiheet
- Pese ja kuori maa-artisokat. Kiehauta vesi kattilassa ja keitä maa-artisokat kypsiksi. Nosta ne keitinvedestä ja soseuta tasaiseksi.
- Lisää sitruunamehu, öljy, parmesaaniraaste, hunaja ja ripaus cayennepippuria sekä maun mukaan suolaa.
- Ripottele halutessasi paahdettuja auringonkukansiemeniä ja loraus seesamiöljyä tahnan pinnalle.
- Tarjoa maa-artisokkatahna leivän päällä tai kylmänä lisäkkeena esim. paistetun kalan kanssa.