Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
15 lastua
20 min + 2 tuntia
Helppo
Kirsikka-suklaalastut
Ainesosat
300
g
tummaa suklaata
pari tippaa tabascoa
1/2
tl
jauhettua kanelia
1
dl
kuivattuja kirsikoita
1
dl
pistaasipähkinöitä
2
rkl
kaakaonibsejä
Vaiheet
- Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita joukkoon pari tippaa tabascoa ja kaneli.
- Rouhi kirsikat ja pistaasipähkinät hienoksi rouheeksi. Sekoita joukkoon kaakaonibsit. Ota ruokalusikallinen seosta talteen koristelua varten. Sekoita loput pähkinä-kirsikkaseoksesta suklaasulan joukkoon.
- Nostele leivinpaperin päälle ruokalusikallisen kokoinen nokare suklaataikinaa. Levitä pyöreäksi tasaiseksi kiekoksi.
- Ripottele päälle koristeeksi pähkinä-kirsikka-kaakaonibsimuruja. Anna jähmettyä viileässä 1–2 tuntia. Säilytä viileässä.