Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
9:20 | 11.2.2015

Kolmen juuston veneet

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
OHJE Taina Vuohelainen KUVA Arto Vuohelainen

Jääkaapissa levännyt taikina on helppo kaulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
50 min + kypsennys 30 min
Keskivaikea

Kolmen juuston veneet

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6 1/2
dl
vehnäjauhoja
1
dl
grahamjauhoja
1
tl
sokeria
1/2
tl
suolaa
170
g
kylmää voita
1
kananmuna
1/2
dl
valkoviiniä
1/4
dl
kylmää maitoa tai vettä
Täyte
200
g
pehmeää vuohenjuustoa
2
dl
raastettua mozzarellaa
100
g
murennettua sinihomejuustoa
2
dl
ranskankermaa
1/2
dl
oliiveja
1/2
dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2
tuoretta chiliä (tai 1/2 tl jauhetta)
2
rkl
tuoretta rosmariinia
1
kananmuna
mustapippuria myllystä
Lisäksi
1
kananmuna
(rucolaa)

Vaiheet

  1. Mittaa jauhot, sokeri ja suola kulhoon. Leikkaa voi pieniksi kuutioiksi ja nypi jauhoihin. Lisää muna, viini sekä puolet maidosta tai vedestä. Alusta ja lisää vettä vähitellen kunnes taikina on kiinteää ja kimmoisaa. Kääri taikina tuorekelmuun ja nosta kylmään 30 minuutiksi.
  2. Valmista täyte. Yhdistä juustot ja ranskakerma. Hienonna oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, chili ja rosmariini. Lisää ne ja muna täytteeseen. Mausta mustapippurilla.
  3. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Jaa taikina 6 osaan ja pyöritä jauhojen avulla kapeiksi pötköiksi. Kauli pötköistä soikeita piiraspohjia (noin 10 x 25 cm). Nosta pohjat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  4. Jaa täyte pohjille. Taita reunat osittain täytteen päälle niin, että piiraista tulee veneen mallisia. Paina piiraiden kapeat päät tiukasti kiinni. Voitele reunat kananmunalla. Paistuessaan piiraat aukeavat ja levenevät jonkin verran. Jos haluat, että ne säilyttävät kapean muotonsa, rullaa foliosta tuki jokaisen piiraan kumpaankin kylkeen. Paista piiraita noin 20–30 minuuttia.
  5. Tarjoa piiraat lämpiminä, halutessasi rucolan kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kolmen juuston veneet
Berliininpiiraat
Leivät & piirakat

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini