Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pastat ja risotot
Kana
15:05 | 16.6.2015

Kalkkunalasagne à la Kariniemi

Lisää omaan keittokirjaan
Ilona_4 on lisännyt 11 reseptiä

Maailman paras kalkkunalasagne, ja ehkä jopa paras lasagne?

Kuten nimestäkin voi päätellä, on alkuperäinen ohje Kariniemen sivuilta. Pari juttua olen alkuperäisestä ohjeesta muuttanut. Ihan vaan sen takia, että esim. en tahdo oikein ikinä löytää kaupasta juuriselleriä, mutta varsisellerikin passaa siihen vallan mainiosti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-7
70 min
Helppo

Kalkkunalasagne à la Kariniemi

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Kastike
400
g
Kalkkunan paistinjauhelihaa
1
iso
sipuli hienonnettuna
100-150
g
Varsiselleriä pieninä kuutioina
1-2
porkkanaa pieninä kuutioina
1
tl
suolaa
1
tl
provencen yrttejä
mustapippuria myllystä
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
400
g
tomaattimurskaa
200
g
sulatejuustoa (Koskenlaskija voimakas)
2,5
dl
vettä
Lisäksi
6-8
kpl
lasagnelevyjä (täysjyvä)
pinnalle juustoraastetta tai fetamurskaa

Vaiheet

Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Paista Kalkkunan Jauheliha yhdessä sipulin kanssa. Lisää joukkoon pieneksi kuutioidut juuriselleri- ja porkkanapalat, kääntele hetki. Mausta ruoka suolalla, provencen yrteillä ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää joukkoon myös hienonnetut valkosipulinkynnet. Sekoita muiden ainesten sekaan tomaattimurska, sulatejuusto ja vesi. Kiehauta ja tarkista sen jälkeen maun herkullisuus, anna juuston sulaa. Jaa seos uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjen kanssa. Jätä kastike päällimmäiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua ja ripottele pinnalle tuoretta basilikaa, tai ole ripottelematta :) 

Tilaa Glorian ruoka & viini
Kalkkunalasagne

Suosituimmat

Kuminanäkkärit

Som tam -lanttusalaatti

Hitaasti haudutettu kaurapuuro

Dippisämpylät ja kuuma camembert

Vadelma-toffeejättiviineri

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini