Leivitettyä juustoa ja mehukasta melonia – tähän salaattiin syntyy suorastaan himo.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 min
Helppo
Saganaki-salaatti
Ainesosat
200
g
saganaki-juustoa
1
kananmuna
1
dl
vehnäjauhoja tai pankoa
öljyä paistamiseen
1/2
sitruuna
1/2
hunajameloni
2
porkkanaa
1
dl
minttua hienonnettuna
1
l
versosalaattia
Kastike
1/2
sitruuna
1/2
mieto chili
3
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
juoksevaa hunajaa
Vaiheet
- Leikkaa juusto sentin viipaleiksi ja viipaleet neljään palaan. Riko kananmuna kulhoon. Mittaa toiseen kulhoon vehnäjauho tai panko. Pyöräytä juustopalat ensin kananmunassa ja sitten jauhoissa. Paista palat öljyssä muutama minuutti puoleltaan eli kunnes niissä on kaunis väri. Purista palojen päälle sitruunamehua.
- Kuori ja viipaloi meloni lohkoiksi tai pienemmiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Hienonna minttu.
- Valmista kastike. Purista sitruunasta mehu. Hienonna chili. Yhdistä ainekset.
- Sekoita versosalaatin joukkoon meloni, porkkanat ja minttu. Sekoita kastike joukkoon. Lisää saganaki-palat salaatin päälle.