
Leivitettyä juustoa ja mehukasta melonia – tähän salaattiin syntyy suorastaan himo.
Saganaki-salaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa juusto sentin viipaleiksi ja viipaleet neljään palaan. Riko kananmuna kulhoon. Mittaa toiseen kulhoon vehnäjauho tai panko. Pyöräytä juustopalat ensin kananmunassa ja sitten jauhoissa. Paista palat öljyssä muutama minuutti puoleltaan eli kunnes niissä on kaunis väri. Purista palojen päälle sitruunamehua.
- Kuori ja viipaloi meloni lohkoiksi tai pienemmiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Hienonna minttu.
- Valmista kastike. Purista sitruunasta mehu. Hienonna chili. Yhdistä ainekset.
- Sekoita versosalaatin joukkoon meloni, porkkanat ja minttu. Sekoita kastike joukkoon. Lisää saganaki-palat salaatin päälle.