Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Arjen nopeat
Lisukkeet
13:02 | 16.10.2015

Maapähkinänautaa ja ripotteita

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
Ohje Christina Aaltio Kuva Tuomas Kolehmainen

Tee oma kulhoruoka. Poimi annokseen omia lempimakuja; maustettua fetaa, appelsiinilinssejä, maapähkinänautaa ja viljavaa ohraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Keskivaikea

Maapähkinänautaa ja ripotteita

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
dl
Ohrahelmiä
2
rkl
öljyä
1
tl
suolaa
Appelsiinilinssit
2
dl
punaisia linssejä
4
dl
appelsiinimehua
1
kanelitanko
2
rkl
öljyä
1
tl
juustokuminaa
1
tl
suolaa
3-4
mintunoksaa
Marinoitu feta
400
g
fetaa
1
dl
oliiviöljyä
1
sitruuna
1
tl
mustapippuria myllystä
Maapähkinänauta
500
g
naudan paistisuikaleita
1
punainen chili
1
dl
maapähkinätahnaa
1
tl
suolaa
öljyä paistamiseen
Lisäksi
salaattia

Vaiheet

  1. Kypsennä ohrahelmet paketin ohjeen mukaan. Siivilöi kypsät ohrat ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta. Lisää joukkoon öljy ja suola. Kaada tarjoilukulhoon.
  2. Valmista appelsiinilinssit. Kiehauta appelsiinimehu. Lisää joukkoon kanelitanko ja huuhdellut linssit. Hauduta kypsiksi paketin ohjeen mukaan. Kun neste on imeytynyt linsseihin, lisää joukkoon öljy, juustokumina ja suola. Silppua joukkoon tuoretta minttua. Kaada tarjoilukulhoon.
  3. Marinoi feta. Kuutioi feta lasipurkkiin. Lisää öljyyn puristettu sitruuna ja pippuri. Kaada mausteöljy fetan joukkoon.
  4. Kypsennä liha. Silppua chili. Kuumenna öljyä pannulla. Lisää pannulle lihasuikaleita ja chiliä pienissä erissä. Lisää lopuksi kaikki lihat takaisin pannulle ja lusikoi joukkoon maapähkinätahnaa ja suola. Sekoita muutama minuutti. Kumoa lihat tarjoilukulhoon.
  5. Nosta ruuat pöytää ja revi salaattia tarjolle. Kulhoaterian idea on, että jokainen voi koota aineksista annoskulhoon mieleisensä annoksen.
Tilaa Glorian ruoka & viini
liharuoka
ohra
kulhoruoka
maapähkinänauta
appelsiinilinssit
marinoitu liha
Soppa365-tv
ripotteet
maapähkinänautaa ja ripotteita
Viikonloppubistro
30 minuuttia
Soppa365-tv

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini