Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Alkuruuat
Lisukkeet
16:44 | 8.8.2013

Gyoza

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Pia Inberg

Gyoza eli japanilaiset nyytit saavat potkua chilistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5 annosta
1 t 10 min
Helppo

Gyoza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
l
hienonnettua kiinankaalin lehtiosaa
1/2
tl
suolaa
300
g
porsaan jauhelihaa
1/2
tl
tuoretta inkivääriraastetta
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
purjosipulin vihreää osaa
2
tl
miso-tahnaa (Aka miso)
1
tl
seesamiöljyä
1
tl
tuoretta punaista chiliä silputtuna
3/4
tl
sokeria
40
gyoza -kuoria
Valmistukseen
1
rkl
seesamiöljyä
5
dl
kanalientä
Dippikastike
6
rkl
soijakastiketta
3
rkl
riisiviinietikkaa (esimerkiksi Mizkan Kome-Su)
muutama
pisara
chiliöljyä

Vaiheet

  1. Silppua kiinankaali kulhoon, ripottele pinnalle suolaa ja sekoita. Jätä sivuun 10 minuutiksi hikoilemaan. Purista kiinankaalisilpusta pois ylimääräinen neste ja pane takaisin kulhoon.
  2. Lisää sianliha, inkivääriraaste, valkosipuli- ja purjosilput, miso, seesamiöljy, murskattu chili ja sokeri. Sekoita ja kaavi seos palloksi käteesi ja heitä voimalla takaisin kulhoon useamman kerran. Tämä auttaa seosta pysymään koossa.
  3. Ota yksi taikinakuori kerrallaan kämmenelle ja lisää keskelle teelusikallinen täytettä. Sivele taikinakuoren toisen puoliskon sisäreunan pinta vedellä ja taita toinen puolisko täytteen yli, reunoista yhteen. Pitele kuorta keskikohdasta, tee poimu kuoren päällisosasta painaen se kuoren litteää reunaa vasten. Toista poimutus niin, että nyytin takaosa jää sileäksi, kunnes koko taikinakuori on ummessa.
  4. Tee vastaavasti kaikille kuorille. Lämmitä keskilämmöllä kookkaan kannellisen pannun pohjalla noin ruokalusikallinen seesamiöljyä. Paista nyyttejä öljyssä laskostettu reuna ylöspäin muutaman minuutin ajan, kunnes pohja on kauniin ruskea.
  5. Lisää pannulle kanalientä, niin että pannun pohja peittyy. Peitä pannu kannella ja anna höyrystyä kannen alla muutaman minuutin ajan. Poista kansi, käännä hella kuumemmalle ja jatka kypsentämistä, kunnes kaikki neste pannulta on haihtunut.
  6. Nosta nyytit tarjoilulautasille ja  käännä paistunut pohja esiin. Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile nyytit kuumana dippikastikkeen kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
brunssi
päivän resepti
liharuuat
lisukkeet
alkuruuat
etniset
Etno

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini