Tämä suklaatahna sopii päivän jokaiseen hetkeen! Esimerkiksi aamiaiselle tai brunssille croissantin kaveriksi, välipalalla banaanin kanssa ja illan tullen siitä valmistaa lämmittävän kaakaon!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 min
Helppo
Chili-suklaatahna
Ainesosat
1
dl
kuohukermaa
100
g
tummaa suklaata
1-2
rkl
sokeria
1-2
tl
chilirouhetta
ripaus
merisuolaa
Vaiheet
Kiehauta kerma ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Mausta sokerilla, chilillä ja suolalla. Kaada purkkiin ja säilytä jääkaapissa. Anna tahnan pehmetä huoneenlämmössä ennen tarjoilua tai pehmitä muutama sekunti mikrossa.
Kaakao syntyy sekoittamalla lusikallinen chilisuklaatahnaa kuumaan maitoon. Toki joukkoon sopii lorauttaa tilkka terästystä!
Tahna sopii myös suklaakakun kuorrutteeksi!