Kana valmistuu kermaisessa siiderikylvyssä puolessa tunnissa. Omenasose antaa ruokaan sekä makeutta että pehmeyttä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Siiderikana
Ainesosat
600
g
broilerin paistileikettä
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
1
rkl
omenaviinietikkaa
1
dl
kuivaa omenasiideriä
2
dl
ruokakermaa
1
dl
makeuttamatonta omenasosetta
1
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria
1
dl
lehtipersiljan lehtiä
5
timjamin oksaa
Vaiheet
- Kuivaa paistileikkeiden pinnat ja leikkaa muutamaksi palaksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna ruokalusikallinen öljyä paistinpannulla. Ruskista lihat hyvin. Madalla pannun lämpöä ja lisää loput öljystä. Kuulota sipuleita ja valkosipulia pannulla 5 minuuttia. Kaada pannulle etikka ja siideri. Anna kiehahtaa.
- Lisää ruokakerma ja omenasose. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna porista sillä välin, kun hienonnat yrtit. Viimeistele yrteillä.
Vinkki! Makeuttamatonta omenasosetta saa kaupoista – tai voit tehdä sen itse.