Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
10:00 | 29.10.2024

Broileripiccata

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Reetta Pasanen

Sisilia tunnetaan sitruunoistaan. Ne maustavat myös klassisen broileripiccatan yhdessä kapristen ja persiljan kanssa. Tätä ohjetta ei kannata ohittaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo

Broileripiccata

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
broilerinrintafileetä
2
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
1½
dl
vehnäjauhoja
PAISTAMISEEN
4
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
voita
KASTIKE
1
dl
valkoviiniä
1
dl
kanalientä
3
rkl
kapriksia
2
rkl
voita
1
rkl
(luomu)sitruunan kuorta hienoksi raastettuna
2
rkl
sitruunamehua
1
dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
PINNALLE
parmesaania hienoksi raastettuna

Vaiheet

  1. Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin kahdeksi ohuemmaksi palaksi. Nuiji halutessasi palat vielä ohuemmiksi, jolloin ne kypsyvät nopeammin. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Laita jauhot lautaselle. Pyöräytä broilerit kevyesti jauhoissa.

  3. Paista broilerit voi-öljyseoksessa pannulla muutamassa erässä. Paistoaika on fileepalan paksuudesta riippuen noin 5 minuuttia per puoli. Ota kypsät broilerit hetkeksi sivuun ja peitä foliolla.

  4. Kaada pannulle valkoviini ja kanaliemi. Lisää kaprikset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä ilman kantta 5–10 minuuttia, kunnes seos on tiivistynyt noin puoleen.

  5. Pese sitruuna, raasta sen keltainen kuoriosa hienoksi ja purista mehu. Hienonna lehtipersilja. Raasta pinnalle tuleva parmesaani hienoksi.

  6. Lisää voi kastikkeeseen ja anna sen sulaa. Nosta broilerit takaisin pannulle kastikkeen joukkoon. Viimeistele sitruunankuoriraasteella ja -mehulla, lehtipersiljalla ja raastetulla parmesaanilla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Kot kot
Arjen nopeat
Broileri
italialainen

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini