Helppo broilerivuoka saa mukavasti makua valkosipulista ja sitruunasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min
Helppo
Valkosipulinen kana-kasvispelti
Ainesosat
800
g
perunoita, yleislajike
500
g
broilerin fileepihvejä
1
pkt (300 g)
broccolineja
1
rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
MARINADI
3
rkl
oliiviöljyä
3
rkl
sitruunanmehua
1
rkl
hunajaa
2
murskattua valkosipulinkynttä
½
dl
hienonnettua oreganoa
½
tl
suolaa
Vaiheet
-
Pese perunat ja leikkaa neljään osaan. Leikkaa fileepihvit kahteen osaan. Huuhtele broccolinit, leikkaa pari senttiä kuivahtanutta vartta pois. Huuhtele ja puolita tomaatit.
-
Sekoita marinadin ainekset. Lisää joukkoon broilerit ja perunat. Nosta perunat marinadista ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Lisää uunipellille perunoiden joukkoon broilerit, broccolinit ja kirsikkatomaatit. Jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.