
Riisipaperirullat käyvät huijarin sushista. Maukasta ja raikasta!
Vietnamilaiset riisipaperirullat
Ainekset
Työvaiheet
- KUORI porkkana ja pese kurkku. Leikkaa molemmat ohuiksi suikaleiksi.
- HIENONNA korianteri. Pese paksoi tai salaatti ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- KUUMENNA vesi kattilassa ja kaada kuuma vesi riisinuudeleiden päälle. Anna nuudelien kypsyä kolme minuuttia. Valuta hyvin.
- KASTA riisipaperi kädenlämpöiseen veteen ja nosta lautaselle. Laita alimmaiseksi rapuja, sitten porkkana- ja kurkkusuikaleita, korianteria,salaattia ja riisinuudelia.
- JÄTÄ paperi alareunasta vajaaksi.
- NOSTA riisipaperin alareuna täytteiden päälle, taita reunat ja kääri tiukalle rullalle. Dippaa hapanimeläkastikkeeseen.
Hapanimeläkastike
Ainekset
Työvaiheet
- KIEHAUTA kattilassa etikka, sokeri, ketsuppi ja soija.
- SEKOITA maissijauhot ananasmehuun ja kaada ohuena nauhana joukkoon. Anna kiehua kolme minuuttia.
- JÄÄHDYTÄ ja tarjoa riisipaperirullien kastikkeena.