Tumman vihreää lehtikaalia kannattaa syödä. Siinä on nokkosen jälkeen eniten ravintoaineita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo
Lehtikaalipasta
Ainesosat
100
g
lehtikaalia
1
pkt
(140 g) pekonikuutioita
3
valkosipulinkynttä
3
rkl
vettä
3
rkl
sitruunapestoa, Pirkka
1
dl
parmesaaniraastetta
mustapippuria
suolaa
Lisäksi
keitettyä spagettia
Vaiheet
- Pese ja silppua lehtikaali. Jos keskiruoti on kovin paksu, leikkaa se kokonaan pois.
- Paahda pekonikuutiot pannulla, lisää joukkoon viipaloidut valkosipulinkynnet. Kääntele muutama minuutti. Lisää kaali ja vesi. Kypsennä kaalia noin 5 minuuttia, eli kunnes se pehmenee.
- Kumoa pannulle keitetty spagetti, sitruunapesto ja parmesaani. Sekoita pasta. Rouhi pintaan mustapippuria ja suolaa.