Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pizzat ja piirakat
Kala
10:50 | 24.5.2017

Caesarpizza

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Mikko Hannula

Pizza lainaa makunsa caesarsalaatista. Salaatin lehtdet, ohuet parmesansiivut ja savulohi levitetään kypsän pizzan päälle.

Katso pizzapohjan ohje täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 isoa pizzaa
1 t

Caesarpizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
annos
pizzapohjaa (ks. reseptin linkki yltä)
3
dl
caesarkastiketta (ks. ohje alla)
1
kerä
roomansalaattia
½
dl
parmesaanijuustoa
200
g
lämminsavu- tai hiilloslohta
Caesarkastike
1
dl
majoneesia
1
dl
ranskankermaa
1
dl
raastettua parmesaania
1
valkosipulinkynsi
2
rkl
oliiviöljyä
2
tl
dijon-sinappia
1
tl
worcestershire- kastiketta
4
sardelli- tai anjovisfileetä
½
tl
mustapippuria

Vaiheet

  1. Tee pizzapohja ja anna nousta 30 minuuttia.
  2. Tee caesarkastike. Yhdistä kulhossa majoneesi ja ranskankerma. Hienonna sardelli- tai anjovisfileet ja raasta parmesaani ja valkosipulinkynsi kulhoon. Sekoita joukkoon loput kastikeainekset.
  3. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  4. Kauli tai painele pizzapohjat käsin. Levitä pinnalle reilu kerros kastiketta. Paista pizzoja uunissa 10–15 minuttia.
  5. Hienonna salaatinlehdet, höylää juusto ohuiksi suikaleiksi. Paloittele lohi. Yhdistä ainekset kulhossa ja sekoita joukkoon loput caesarkastikkeesta. Nosta salaattia reilusti kypsän pizzan päälle.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pizza
Kemut
lämminsavulohi
caesarsalaatti

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini