Hyvä ruoka ei todellakaan maksa maltaita.

Alkuun: Feta-bataattipiiras

Suolainen feta ja makea bataatti yhdistyvät pirteäksi piirakaksi. Ohueksi siivutettu bataatti tekee piiraasta juhlavan näköisen pienellä vaivalla! Kata bataattipiirakka rennosti olohuoneen pöydälle alkumaljan seuraksi. Kaiva pakastimen perukoilta joulusta unohtuneet torttutaikinat käyttöön tai nouki lehtitaikina kaupan pakastealtaasta. Halutessasi voit pyötäyttää piirakan kylkeen pienen salaatin tuomaan raikkautta.

Poimi resepti talteen täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pääruoaksi: Sitruunainen kanapata

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Broileri on todellinen pääsiäisklassikko, ja erityisen helposti maukas broileripata valmistuu yhdessä vuoassa, jossa kanankoipinuijat saavat kypsyä rauhassa mehukkaiksi. Koivet ovat ehdottomasti kanan maukkain (ja halvin) osa! Kasvikset ja perunat ovat mukana padassa, joten erillistä lisuketta ei tarvita. Jos ruoan kanssa kuitenkin haluaa tarjota jotain, raikas jogurttikastike voisi tehdä terää.

Lue tarkka resepti täältä!

Jälkkäriksi: Pashasmoothie

Pashan teko vaatii kärsivällisyyttä, mutta pashasmoothien ei. Surauta sekaisin pashan maut ja kas, jälkkäri on valmis! Tarvitset sitruunan ja appelsiinin tuomaan raikkautta ja rusinoita makeuttamaan juomaa. Pääosassa on tietenkin rahka! Smoothie on raikas päätös pääsiäisaterialle.

Katso resepti täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla