Fazer tuli mukaan puuromarkkinoille vuonna 2014.

Fazer Alku Sadonkorjuupuuro on voittanut Vuoden suomalainen elintarvike 2015 -tittelin. Voittaja ratkesi yleisöäänestyksellä, kun asiantuntijaraati oli ensin valinnut äänestyksen finaaliin viisi tuotetta.

Esivalintaraadin mukaan "Alku-puuro on oivaltava puurokulttuurin edelläkävijä, jossa herkullinen maku yhdistyy terveellisyyteen kuluttajien toivomalla tavalla".

Fazer tuli mukaan puuromarkkinoille nimenomaan Alku-tuotesarjalla vuonna 2014.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Halusimme jalostaa suomalaista kauraa. Tutustuimme puurohyllyyn ja huomasimme, että puuron maussa ja rakenteessa on parantamisen varaa. Ihmiset myös toivoivat helppokäyttöistä ja nopeasti valmistuvaa aamupuuroa. Kuluttajaymmärryksen kautta syntyi Alku-puuro, joka valloitti suomalaisten sydämet ja uudisti aamiaisen”, sanoo Fazer-konsernin strategiasta ja myllyliiketoiminnasta vastaava johtaja Heli Arantola lehdistötiedotteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuoden suomalainen elintarvike -kilpailun voittanut Sadonkorjuupuuro on Alku-sarjan suosituin maku. Siinä on täysjyväkaurahiutaleita, täysjyväohrahiutaleita ja täysjyväruishiutaleita sekä auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä.

Vuoden suomalainen elintarvike -kilpailun järjesti Elintarviketeollisuusliitto. Kilpailu tunnettiin aiemmin nimellä Tähtituote. Voittaja julkistettiin Elintarvikepäivän yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa 5. toukokuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla