Grilli kuumenemaan, nuotio pystyyn tai edes liesi lämpimäksi! Tuore toukokuun Glorian ruoka & viini avaa grillikauden argentiinalaisittain kokonaisella fileellä, ribseillä ja litteällä kanalla. Lehdestä löytyvät myös reseptit paahdettuun salaattiin, heinäsavustettuun kuhaan, ranskalaisiin kevätvihanneksiin ja muhkeisiin jauhelihahodareihin.  Ja mikäli etsit vinkkejä kevään juhliin, voit rentoutua, sillä näyttävät piirakan ja salaatin yhdistelmät ovat ratkaisusi.  Kun kutkuttavin kokkaushimo on tyydyttynyt, lue reportaasi slovenialaisesta vuoristokylästä, jonka ravintolaan ruokaharrastajat ympäri maailman nyt haluavat. Lehti on kaupoissa 9.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla