Uusimmassa Glorian ruoka & viinissä on niin paljon kokkaamiseen innostavia reseptejä ja herkkulukemista, että melkein toivoisi ajan pysähtyvän. Kahdeksan sivun opas neuvoo, miten pizzasta tulee grillissä täydellistä, ja mustikkasuun aamusta kertova juttu esittelee mustikkaherkut, joita on pakko päästä kokeilemaan. Rapujuhlia esittelevässä jutussa jo kuvat vievät jalat alta. Mikäli kokkaat vain yhden reseptin, tee kannen superhelppo mökki-burrata tai sekoita New Yorkista saadulla reseptillä salaatinkastike, josta koko ruokamaailma puhuu. Ja jos kesäreittisi kulkee Tampereen tai Turun kautta, löydät tuoreesta lehdestä osoitteet, joissa herkkusuun on syytä pistäytyä. Nautinnollista kesää! Tuore lehti on kaupoissa 11.7. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla