Kokosimme samaan reseptiin kolmen rakastetun joululaatikon reseptit.

Näitä laatikoita ei ole tuunattu, vaan ne noudattelevat klassisten joululaatikoiden makua. Jos teet kaikki laatikot yhdellä uuninlämmityksellä, varaa paistoaikaa pisimmillään noin neljä tuntia. Ota voi hyvissä ajoin lämpenemään huoneenlämpöön.

Kodin Kuvalehden joululaatikoiden klassikkoreseptit löytyvät täältä.

Kuva: Arto Vuohelainen

Edullinen ja maukas rosee kannattaa pitää mielessä myös kevään buffet-kautta varten.

Mikä? Adobe Reserva Rose 2017 (10,40 e) on kuiva, hapokkaan ryhdikäs viini Chilestä. 

Millainen? On pelkkää ennakkoluuloisuutta juoda roseeta ainoastaan kesällä. Tämä talviroseeksi sopiva mainio viini maistuu punaherukoilta, vadelmilta ja punaisilta omenoilta. Hinta-laatusuhde on erinomainen.

Minkä kanssa? Täydellinen seuralainen lämpimälle salaatille, jossa on esimerkiksi paahdettua kesäkurpitsaa tai munakoisoa. Pidä mielessä myös kevään buffet-kautta ajatellen, sillä ryhdikäs viini kestää monenlaisia makuja, ja on edullisuutensa vuoksi hyvä valinta suurempiinkin juhliin.

Lisää Tuomas Tantun viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä!