Kvinoapaistos sopii pääsiäisaterialle jo värimaailmansa puolesta. Kuva: <span class="photographer">Sami Repo.</span>
Kvinoapaistos sopii pääsiäisaterialle jo värimaailmansa puolesta. Kuva: Sami Repo.

Pääsiäisen paras vegemenu alkaa helpolla mutta hienostuneella keitolla. Pääruoka on ruokaisa salaatti, joka piristetään sahramikastikkeella.

Anis herättää ruokahalun

Kuohkea, elegantti, kepeä. Kyllä vain, fenkolikeitto on nappivalinta pääsiäisen vegemenun aloittajaksi. Jos anisviinan käyttö keitossa epäilyttää, älä huoli! Pikku tilkka anisviinaa vain korostaa fenkolin makua, mutta ei hallitse koko soppaa. Ja herättäähän anis vielä ruokahalunkin, katsokaa vaikka ranskalaisia, jotka siemaisevat ennen ateriaa mielellään lasillisen pastista aperitiiviksi.

Fenkolikeiton ohjeen saat tästä!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähi-idän lämmittävä salaatti

Taitavasti koostettu salaatti on myös mainio pääruoka! Ainakin jos se on lämmin ja ruokaisa. Kvinoa ja fetajuusto tuovat tähän Lähi-idän makuja uhkuvaan kasviskimaraan tuhtiutta. Mausteista sitrus-sahramivinegrettiä kannattaa kokeilla muidenkin kasvisten kanssa.

Hedelmä-kvinoapaistoksen ja sahramivinegetin reseptin saat täältä!

Raikas juustokakku ei pohjaa kaipaa

Juustokakku raikastuu heti, kun jätät siitä pohjan pois! Paista sitruunalla ja vaniljalla maustettu täyte uunivuoassa melkein kypsäksi ja anna hyytyä jääkaapissa kakuksi. Voit tarjoilla kakun kanssa pähkinäisiä keksinmuruja niille, jotka mahdollisesti kaipaavat rapsakampaa rakennetta.

Pohjaton juustokakku valmistuu tällä ohjeella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla