Pääsiäinen ilman lammasta onnistuu pukemalla tutut ja turvalliset ohjeet juhlaan. Tällä menulla pääsiäinen tulee luoksesi ilman lammastakin.

Vuohenjuustosalaatti

Salaatti on aina varma valinta alkuruoaksi. Asettelemalla ainekset kauniisti lautasille luot helposti juhlan tuntua. Tämän salaatin juju on päärynöiden käyttäminen pannulla ennen sekoittamista salaattiin. Vuohenjuusto ja päärynät ovat klassikkoyhdistelmä, mutta salaatin hienous on sen muokattavuus moneen makuun. Vaihda juusto suosikkiisi ja korvaa päärynä omenalla, viikunalla tai viinirypäleillä.

Ohjeen vuohenjuustosalaattiin löydät täältä!

Italialainen jauhelihamureke ja peruna-hernehöystö

Lihamureke maistuu kaikille, myös pienimmille juhlijoille. Kuten salaattia, voi murekettakin varioida täytteiden osalta loputtomiin. Keväiseen versioon suosittelemme maukasta parmesaani-basilikatäytettä. Rusinat tuovat täytteeseen makean säväyksen, mutta herättävätkö ne ruokapöydässä klassisen rusinoilla vai ilman -keskustelun..? Peruna-hernehöystö valmistuu murekkeen rinnalle kevään vihreäksi lisäkkeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Italialaisen murekkeen ja peruna-hernehöystön ohjeen voit poimia täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyrnikiisseli ja valkosuklaavaahto

Jälkiruualla tarjotaankin perinteisen pashan tai mämmin sijaan helposti valmistuvaa ja raikasta tyrnikiisseliä ja valkosuklaavaahtoa. Monien hyydytettävien jälkiruokien tapaan tämänkin juhlajälkkärin voit valmistaa jo edellisenä päivänä. Viimeistele kauniiksi ja kerrokselliseksi kaatamalla keltainen tyrnikiisseli vaahdon päälle juuri ennen tarjoilua. Kirpeä ja makea tukevat kokonaisuudessa täydellisesti toisiaan.

Jälkiruoan tarkempi ohje löytyy täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla